Kom igång att träna nu!

Ring 07617010887

Du hittar oss på Vallavägen 16 i Falun nedre Norslunds industri område.

Ett stort TACK till vår sponsor för det stora stöd dom ger vår verksamhet

© 20203 by THE GYM. Proudly created with Wix.com

6 st punkter att tänka på innan du börjar träna och som du ska bör ta med dig under varje träning.
Träningen som du kommer vara med på kommer vara hård, det kommer vara varmt, det kommer vara svettigt och det kommer vara jobbigt OCH det kommer att vara väldigt roligt !
  1. Sätt upp ett rimligt mål med din träning  och följ din utveckling. Att ha mål med sin träning gör att man bli r mer motiverad , speciellt när man kan se resultaten från första dagen och sen jämföra sina prestationer efter någon månad.
  2.  SLAPPNA AV OCH FOKUSERA PÅ ATT LÄRA DIG TEKNIKERNA PÅ RÄTT SÄTT FÖRST. Ta  det lugnt och var noga med hur du utför  övningarna. snabbhet och styrka det kommer med tiden , men  slarvar man bara för att det ska gå fort och  vara hårt  så övar man in fel utförande som kan vara svårt att träna bort senare.
  3.  INNAN VARJE TRÄNING BESTÄM DIG FÖR VAD DU SKA BLI BÄTTRE PÅ. Att träna med en inställning att idag ska jag bli bättre på  tex. att hålla hög gard oavsett vilken teknik vi övar hjälper dig att utvecklas snabbare 
  4. LYSSNA NOGGRANT PÅ VAD DIN TRÄNARE SÄGER OCH SE HUR HAN  VISAR  OLIKA TEKNIKER. Fokusera på det som visas och sägs och förstår du inte så fråga och få en förklaring , sysslar vi med annat under instruktionerna så missar du det du kom hit för att lära dig.
  5. HJÄLP DOM SOM ÄR MINDRE ERFARNA ÄN VAD DU ÄR
  6. ÖVA ÖVA ÖVA OCH ÖVA MER
  7. TÅLAMOD! Ingen kan allting första gången och alla lär sig olika fort....ta det lugnt det kommer 
  8. LÄMNA EGOT VID YTTERDÖRREN PÅ VÄGEN IN I LOKALEN!! VÅGA prova våga ramla ha kul ! 
ATT VÅGA ÄR ATT TAPPA FOTFÄSTET EN LITEN STUND ATT INTE VÅGA ÄR ATT TAPPA BORT SIG SJÄLV
Är det så att man vill tävla så kan man fråga sin tränare hur man ska göra för att nå det målet.
 
För dom som  tränar inför tävling så har var och en ett speciellt  framtaget tränings schema att följa som kräver  mycket disciplin och beslutsamhet för att klara av det schema som man fått tilldelat sig. För att få kunna vara i tävlingsgruppen så krävs det att man deltar AKTIVT på träningspassen och har HÖG NÄRVARO samt följa individuella schemat.
Om någon medlem i tävlingsgruppen inte följer sitt schema eller har för mycket frånvaro så är medlemmen  inte kvalificerad för den nivån.

Som boxare i tävlingsgruppen har du möjlighet att testa dina gränser och tävla i olika nivåer, för våra yngre boxare så börjar man med något som kallas diplom matcher (inte fullkontakt utan under kontrollerade former markerar boxarna tekniker på varandra inför en domare och åskådare).

Sen är tävlingarna uppdelade i olika klasser. Är man under 18år så är man i junior klass där mer skydd används än för dom som är över 18 år.

Tävlingar i :

D-klass är inte fullkontakt, där ska man under kontrollerade former utföra sina tekniker med kontroll och ingen av dom som tävlar får använda full kraft i den här klassen får man endast vinna på poäng.

C-klass är fullkontakt med lättare benskydd och huvudskydd, i och med att det är fullkontakt så är det full kraft bakom varje teknik och man får använda slag knän och sparkar, knän är inte tillåtet mot huvudet samt får man ej använda armbågar.

B-klass så är fullkontakt och alla tekniker med alla 8 vapen är tillåtna spark , knän, slag, armbågar. man använder armbågsskydd utöver handskarna som skydd.

A-klass är alla tekniker tillåtna men man använder endast handskar , inga andra skydd.

Sanna Kallur testar thaiboxning.png

GDPR INFORMATION

NÄR DU VÄLJER ATT TRÄNA MED OSS SÅ BEHÖVER VI HANTERA DINA PERSON UPPGIFTER, DITT PERSONNUMMER BEHÖVS FÖR ATT VI SOM FÖRENING SKA KUNNA SÖKA OLIKA BIDRAG FRÅN RIKSIDROTTSFÖRBUNDET OCH KOMMUNEN FÖR ATT KUNNA FORTSÄTTA ATT DRIVA VÅR VERKSAMHET MED BARN OCH UNGDOMAR. VI HANTERAR DEN INFORMATIONEN PÅ ETT SÅ SÄKERT SÄTT SOM MÖJLIGT. VID FRÅGOR OM DETTA SÅ KONTAKTA OSS SÅ SKA VI BESVARA ERA FRÅGOR 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now