SPONSORER GÖR SKILLNAD
I Föreningen Sak Yant Muay Thai så har vi många ungdomar som tränar aktivt, och vi har för tillfället 4 st som tävlar på olika nivåer.
1-3 mars 2019 så boxade Sofia hem SM silvret!
Föreningen har 4 träningsgrupper som delas in i Juniorgruppen 6-13 år, (10-13 åringar är försig och dom yngre för sig). 
Sen har vi "mix gruppen" där åldrarna är från 14 år och upp till 100...
Girls only är våran tjej grupp som tränar varje söndag 
Tävlingsgruppen tränar samtidigt som dom andra men dom har lite intensivare och hårdare träningsmoment utöver det dom andra har.
Medlemsantalet ökar stadigt hela tiden, men den grupp som ökar mest är vår junior grupp:)
När föreningen öppnade i Nedre Norslund 2016 så hade vi 5-6 st i den gruppen som kom sporadiskt, nu så har vi en stadig grupp som ligger på 20 barn varje pass och vi har varit upp till 23 barn någon träning. Och det roligaste är att föräldrar fortsätter att höra av sig om vi har platser kvar i gruppen.Vissa av våra barn och ungdomar kommer direkt efter skolan och kan vänta och bara "hänga" på klubben i 1-2 timmar innan passet börjar.
Vi vill ta in fler barn och ungdomar men det börjar bli trångt då vi har en begränsad träningsyta. Så vi söker efter en lite större lokal för att kunna göra ännu mer. 
 
Om du eller ditt företag vill vara en av dom som ser till att några av kommunens ungdomar blir ansvarstagande och bli människor med en sund livsstil som i sin tur hjälper andra att   hålla sig borta ifrån ett liv i utanförskap.
Då kan du/ni stödja vårat arbete med ungdomar genom att bli HEDERS MEDLEM som sponsor. Ttveka inte att kontakta oss omgående och diskutera med oss hur vi kan hjälpas åt på bästa sätt !
Vi har valt att satsa på att ingen ungdom som tränar med oss ska hamna i ett utanförskap i samhället, utan hitta en sund sysselsättning och hälsosam livsstil.
Ungdomarna satsar och tränar hårt oavsett vilken ålder dom befinner sig i. Flera av dom har blivit efterfrågade till evenemang över hela landet!
Vi har även rest till Danmark och deltagit i Mikenta fight night som är en av Danmarks största och äldsta fighting evenemang! 
Att arbeta med ungdomar gör vi med glädje men tyvärr så är ingenting gratis så all hjälp som erbjuds tar vi gladeligen emot så att vi kan fortsätta med att hjälpa ungdomar !
Kontakta oss på : 076-1701088 svarar vi inte så lämna ett meddelande eller skicka mail till : sakyantmuaythai@outlook.com

ETT STORT TACK TILL VÅR SPONSOR FÖR DET STÖD DOM GER VÅR VERKSAMHET

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now