Kom igång att träna nu!

Ring 07617010887

Du hittar oss på Vallavägen 16 i Falun nedre Norslunds industri område.

Ett stort TACK till vår sponsor för det stora stöd dom ger vår verksamhet

© 20203 by THE GYM. Proudly created with Wix.com

Viktig information till dig som  vill bli medlem hos oss

När du väljer att bli medlem så vill vi göra dig uppmärksammad  på att vi använder oss av ett medlems register, så kommer vi behöva lite uppgifter om dig som namn personnummer och telefonnummer. Det är bla. för att kunna söka olika ekonomiska bidrag för att verksamheten ska kunna fungera. Information i helhet finns i denna länk .

Fotografering & filmning  förekommer ibland under våra träningspass, bilder och vissa filmsekvenser används för att kunna visa hur eleven tex. har utfört en teknik och kunna se förbättringar som har gjorts under en viss tidsperiod. Vi använder oss även utav sociala medier som instagram och facebook där vi lägger upp bilder och filmsekvenser för att visa hur våra träningar går till och vi vill visa att vi är stolta över våra medlemmar och vad dom presterar. DU som tränar med oss måste ta beslut om huruvida du eller dina familjemedlemmar kan medverka på foton etc.  Oavsett vilket så respekterar vi våra medlemmars integritet och vill att alla ska kunna känna sig bekvämma .

LITE ATT TÄNKA PÅ SOM NY MEDLEM

Vår verksamhet ligger utanför skolplikten som vi har i Sverige...dvs. den är frivillig att vara med på, man har valt att bli medlem och väljer att träna själv. Det betyder att andra har gjort samma val som du att komma till träningen och då stör vi inte genom att prata eller inte lyssna på instruktioner som  ges av tränaren. Ibland är man trött och då är det extra viktigt att lyssna på vad tränaren säger ....det har hänt att under instruktionen på övningen visas så började en elev utföra det han trodde skulle göras ... vilket  kunde slutat på ett olyckligt sätt med skador och dyl. men tur att det var en tränare som fick ta emot dom teknikerna och ingen annan så det gick väldigt bra ändå...men den viktiga delen kvarstår ATT ALLTID LYSSNA KLART innan man påbörjar och endast göra det som man blir tillsagd att utföra just då.

Junior träningarna har blivit jätte populär och den växer hela tiden, då är det extra viktigt att både förälder och barn är införstådda i att det är en disciplinerad kampsport. Det innebär att är barnet på träningen så ska dom vara med i gruppens aktivitet och göra det som tränaren säger och inget annat. Barn är barn helt klart och det ska dom vara men i och med att träningen kan leda till att någon gör sig illa om någon inte lyssnar på direktiven som ges så är det viktigt att dom vill vara på träningen och inte ska busa med sina kompisar....

Är det så att någon behöver bli tillsagd upprepade tillfällen fler träningar i rad så kommer vi ta upp det med vårdnadshavaren om dom verkligen ska gå kvar i gruppen. 

VARFÖR SKA MAN TRÄNA MUAY THAI ELLER SOM D KALLAS "THAIBOXNING"?
 
 
 Fördelar med att träna muay thai  
 • ökad självkänsla                  
 • ökat självförtroende
 • gemenskap 
 • ökad kondition
 • starka muskler 
 • fettförbrännande
 • bättre hållning 
 • funktionell träning för hela kroppen  effektivt självförsvar
 •  explosivitet
 • uthållighet
 • disciplin  
 • respekt
'Listan kan göras hur lång som helst men som du ser så är det en träningsform som är otroligt givande oavsett vilket mål man har med sin träning. 
Här är några FAQ som kan besvara några av dina funderingar.
 Är Muay Thai en effektiv tränings form ?
Ja den är effektiv oavsett om du vill bli starkare eller ute efter viktminskning, konditions ökning träningen innehåller alla moment som kroppen kan utföra.
Lär man sig slås?
-Nej! 
Man lär sig inte att slåss oavsett vilken kampsport man träna
Men är det så att det händer att någon missbrukar det dom lär sig dvs. använder kampsporten på gatan då tar vi tag i det direkt och konfronterar personen och därmed blir personen avstängd
Är det bara killar som tränar?
-Nej det är det inte. Vi har många tjejer som kommer och tränar, vilket är jätte kul! Vi har några som kommer och tränar 3-4 dagar i veckan sen har vi "girls only" på söndagar som det brukar vara allt från 10 st till 16 st tjejer på i olika åldrar.
Är det farligt?
Nej det är det inte, du lär dig olika tekniker i  kontrollerade situationer som är liknande dom  som upplevs i sparring och och innan man får sparras så ska du klara av att både försvara och attackera, men även under en sparring lektion så är det väldigt kontrollerat då är det respekt och ödmjukhet som är den röda tråden.
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now