Kom igång att träna nu!

Ring 07617010887

Du hittar oss på Vallavägen 16 i Falun nedre Norslunds industri område.

Ett stort TACK till vår sponsor för det stora stöd dom ger vår verksamhet

© 20203 by THE GYM. Proudly created with Wix.com

Vill du gå långt som utövare inom kampsport eller annan idrott verksamhet? Kanske vill börja tävla eller ses som muskulös och vältränad ?  

Då kan vi ge dig det bästa tipset som finns : Det finns inga mirakel piller eller injektioner som tar dig dit du vill, Det ända som fungerar är regelbunden träning, äta rätt och återhämta sig mellan träningspassen och att du är målinriktad inget annat kan göra det  åt dig, inte ens doping i någon form.

Det som preparaten gör med din hälsa egentligen är det inte många som tänker på iallafall inte just då...biverkningar i olika skepnader som kan påverka personen i fråga månader efteråt och i vissa fall flera år.

Vi är emot all användning av doping, den förstör för alla inom all idrott.

 

Du som är medlem och tränar hos oss ska därför veta att all träning och tävling som vi utför ska vara helt fri från doping klassade medel.

Som medlem i Sak Yant Muay Thai är du automatiskt medlem i Svenska Muay Thai Förbundet som går som ett special förbund under Svenska Budo & Kampsportsförbundet och Riksidrottsförbundet. Vi som klubb är emot allt bruk av anabola androgena steroider och har regler för våra medlemmar som ni kan läsa genom att klicka på denna länk

.

Testa dig själv! Hur mycket vet du om doping?

Klicka på dopingquiset rutan nedanför och se hur mycket du kan!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now